倍可親

回復: 0

埃及女人有特別的美

[複製鏈接]

3831

主題

3834

帖子

2萬

積分

八級貝殼核心

Rank: 5Rank: 5

積分
22447
轉折點 發表於 2020-11-9 11:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
埃及女人有特別的美 Egyptian women havespecial beauty

也多嘴講講埃及吧. 在以色列看見過埃及人. 埃及人和中東人伊朗人都不一樣,也許因為太陽曬得多皮膚比較黑, 可是又不是像黑人那麼深. 埃及女子有一種特殊的嫵媚. 中東人的骨架比較大, 埃及人卻比較修長. 我見過的埃及女子妖嬈, 我以前只有在畫裡邊看見過這樣的女子, 濃密的頭髮, 栗色的皮膚在陽光下散發著象緞子一樣的光芒, 非常性感. 眼睛里閃爍著攝人的神光,令人不由自主的被她所吸引. Jackie有一點像她們, 她的俄國大情人說她是非洲黑妹, 所以她一開口 I am black. 希望她長大能夠變成一個真的女孩. 埃及男子身上有一種說不出來的神秘氣質,當我看著他們時我不知道怎麼去形容,我一點sense都沒有. 他們屬於一個我未知的世界,祭拜的是別樣的神. 你們走遍世界碰見各個國家頂尖的領導人,什麼感覺?

I also talk extra about Egypt. I have seen Egyptians in Israel. The Egyptians are different from the Middle Easterner, nor Iranians, maybe because the sun their skin is darker, but not as dark as blacks. Egyptian women have a special charm. The Middle Eastern man's bone structure is relatively large, but the Egyptians are relatively slender. I have seen Egyptian women's enchanting, I used to see such a woman in the paintings, thick hair,  maroon skin exudes a satin-like glow in the sun, very sexy. Their eyes are shining with the fascinating light,people are involuntarily attracted to her. Jackie is a bit like them, her Russian big「lover」 said she is a black African girl, so she always opens mouth 「I am black」. I hope she grows up to be a real girl. Egyptian man has a mysterious temperament, when I look at them, I don't know how to describe it. I don't have any sense. They belong to a world I don't know, they worship different kind of gods. What do you feel when you travel across the world to meet the top leaders of various countries?
Nov 19, 2015 at 8:48 PM ISIS 讓我寫恐怖份子和ISIS. 怎麼說好呢? 其實恐怖分子這個定義不清不白, 因為它沒有說清楚背後代表的是哪一個利益組織. 中東,中亞,西亞,因為海上貿易航路的興旺而衰落.也因為宗教的控制使現代科技文明不能在這個地區散發光芒. 其實美國很早就有全球戰略,美國很清楚美洲只是地球的一端,地球的實際中心是在歐亞非大陸,而歐亞非的中心是在中西亞. 所以有海灣戰爭,伊拉克戰爭,根本不是為了石油.
您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 註冊

本版積分規則

關於本站 | 隱私權政策 | 免責條款 | 版權聲明 | 聯絡我們

Copyright © 2001-2013 海外華人中文門戶:倍可親 (http://big5.backchina.com) All Rights Reserved.

程序系統基於 Discuz! X3.1 商業版 優化 Discuz! © 2001-2013 Comsenz Inc.

本站時間採用京港台時間 GMT+8, 2024-3-29 04:49

快速回復 返回頂部 返回列表