倍可親

回復: 0

女人嘅出牆先兆

[複製鏈接]

67

主題

86

帖子

465

積分

貝殼網友三級

Rank: 3Rank: 3

積分
465
胡吃海喝 發表於 2019-6-26 10:06 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
女人和男人喺戀愛中表現嘅身份完全唔同。男人小心翼翼嘅呵護愛情,對於女人嘅任性系一次次嘅容忍,自己嘅底線也被啲點嘅突破,直至冇底線陣。當女人被你嘅愛變成為所欲為陣,佢嘅愛情觀也會動搖起嚟。佢會變得中意嘗試另外愛嘅口味,因為唔驚你嘅底線被突破。對於呢種女人,如果你冇發現佢嘅真實面目的話,最終受傷害嘅就系自己。所以男人平時要多留心女人系否有下面嘅行為,謹防出現「紅杏出牆」嘅事情。對你各種嫌棄

想和你一起生活嘅女人,佢對你系各種嘅稱贊。喺佢心裡你就繫世界上最好嘅男人,別人無法代替你。情人眼裡出西施,有時也會出帥男。

如果女人一旦開始嫌棄你,唔管你做乜喺佢眼裡都系最差嘅,總系用各種方式嚟打擊你嘅信心。有時佢還會喺公眾場合公開向咪嘅男人示愛,要對方嘅聯系方式。佢嘅呢些行為其實系喺暗示你兩人之間嘅愛情已經結束了,想要重新搵個男友。
對你各種嫌棄

想和你一起生活嘅女人,佢對你系各種嘅稱贊。喺佢心裡你就繫世界上最好嘅男人,別人無法代替你。情人眼裡出西施,有時也會出帥男。

如果女人一旦開始嫌棄你,唔管你做乜喺佢眼裡都系最差嘅,總系用各種方式嚟打擊你嘅信心。有時佢還會喺公眾場合公開向咪嘅男人示愛,要對方嘅聯系方式。佢嘅呢些行為其實系喺暗示你兩人之間嘅愛情已經結束了,想要重新搵個男友。女人點解會有呢些習慣,大都系男人平時嘅做法讓其失望。呢才會讓愛情嘅圍牆冧,讓女人有跳出嘅機會。所以如果你唔想讓女人跳出就需要不斷嘅增高牆面,呢時女人才會重新激起對愛情嘅渴望,回到你身邊嚟。
您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 註冊

本版積分規則

關於本站 | 隱私權政策 | 免責條款 | 版權聲明 | 聯絡我們

Copyright © 2001-2013 海外華人中文門戶:倍可親 (http://big5.backchina.com) All Rights Reserved.

程序系統基於 Discuz! X3.1 商業版 優化 Discuz! © 2001-2013 Comsenz Inc.

本站時間採用京港台時間 GMT+8, 2019-8-21 18:30

快速回復 返回頂部 返回列表