倍可親

回復: 11
列印 上一主題 下一主題

臧獨分子已經將巨幅標語懸挂到舊金山金門大橋

貝殼網友五級

樓主
EagleEye 發表於 2008-4-8 04:21 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

貝殼新手上路

沙發
壓縮空氣 發表於 2008-4-8 04:24 | 只看該作者
怎麼不摔死這幫Y挺的!!
回復 支持 反對

註冊會員

24-2 發表於 2008-4-8 04:32 | 只看該作者
呵,這幫雞孵狗操的,還玩上雜技了,還有什麼花樣?
回復 支持 反對

七星貝殼精英

Registered User

我愛月季 發表於 2008-4-8 04:42 | 只看該作者
可以隨便掛嗎?那不是也可以隨便。。。。。?
回復 支持 反對

貝殼網友五級

樓主| EagleEye 發表於 2008-4-8 07:56 | 只看該作者
原帖由 gulong101 於 2008-4-7 12:48 發表
看看樓主這個假愛國的美籍華人會不會去保護火炬?
他在這裡攻擊批評愛國人士,放屁很久了。

哈哈!謝謝你還記得我。
可是你沒事在這兒聞我的屁幹嗎?
回復 支持 反對

二星貝殼精英

snortbsd 發表於 2008-4-8 08:04 | 只看該作者
原帖由 我愛月季 於 2008-4-8 04:42 發表
可以隨便掛嗎?那不是也可以隨便。。。。。?

well, they must have had permissions from san Francisco municipal government. where i live i could not even change the tree in front of my house without permission from hoa.

west coast tends to be more liberal but there must have laws like that but enforced by the municipal government, unless the golden bridge is federal property.

btw, there are a lot of chinese in san francisco. visited once (conference) and was impressed by the food there. i had my first time of dim sum experience there. most of chinese restaurants around here are for americans. well, better than nothing...

回復 支持 反對

貝殼網友五級

樓主| EagleEye 發表於 2008-4-8 08:06 | 只看該作者
原帖由 gulong101 於 2008-4-7 12:48 發表
看看樓主這個假愛國的美籍華人會不會去保護火炬?...

當然會。也許會遇見你。 不知你站在那邊。
回復 支持 反對

貝殼新手上路

illxw 發表於 2008-4-8 08:08 | 只看該作者
三番的華人呢,加油呀,全北美的華人看著你們呀,不要讓祖國回到18世紀呀。那時的人頭稅和排華法案大家忘了嗎?!
回復 支持 反對

1萬

4萬

2萬

版主

倍可親榮譽終生會員(廿級)

Hanxin 發表於 2008-4-8 08:14 | 只看該作者
我命令你
要不惜一切代價
把它撕下來
回復 支持 反對

貝殼網友四級

rabbit214 發表於 2008-4-8 08:17 | 只看該作者
原帖由 gulong101 於 2008-4-8 04:48 發表
看看樓主這個假愛國的美籍華人會不會去保護火炬?
他在這裡攻擊批評愛國人士,放屁很久了。

咦??????你說樓主是「假愛國」,難道你的意思是說「藏獨」是「真愛國」人士??????
回復 支持 反對

貝殼網友五級

樓主| EagleEye 發表於 2008-4-8 08:24 | 只看該作者
原帖由 Hanxin 於 2008-4-7 16:14 發表
我命令你
要不惜一切代價
把它撕下來

我們進化的太久了。大猩猩的爬樹本領已經忘了。藏毒分子大概多少保留著大猩猩的本領。動不動就爬樓摘旗。 現在連大橋鋼纜都能爬。下回可能要爬白宮了。
回復 支持 反對

二星貝殼精英

snortbsd 發表於 2008-4-8 08:35 | 只看該作者
原帖由 EagleEye 於 2008-4-8 08:24 發表

我們進化的太久了。大猩猩的爬樹本領已經忘了。藏毒分子大概多少保留著大猩猩的本領。動不動就爬樓摘旗。 現在連大橋鋼纜都能爬。下回可能要爬白宮了。

funding is an issue. those activities must be well funded. it would cost a lot of money to hang those banners, let lone the cost of making those banners. not anyone could be qualified (licensed) for this type of work.

some of those anti-china activists seem to follow the torch relay around; they showed up in quite a few videos (youtube) in different locations. some of them were obviously hired street bums...

回復 支持 反對

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 註冊