倍可親

回復: 7
列印 上一主題 下一主題

香港阿四 : 香港人應該好好對待支那人

樓主
yablue 發表於 2014-11-8 23:21 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

ZT
香港高登討論區
http://forum2.hkgolden.com/view. ... =4917704&page=1

香港人應該好好對待支那人

1) 既然咁多支那人係香港, 本土香港人應該好好對待佢地, 例如

唔應該老點佢地, 例如佢地問路西貢街係邊, 唔應該老點佢地去西貢, 柴灣角係邊, 唔應該老點佢地去柴灣
唔應該整古佢地, 我見過有人貼'我是反共' '殺盡支那人' 等等貼紙係人地背隻, 咁樣好唔應該law
唔應該粗聲粗氣, 我見過有支那人拍香港人膊頭或就咁係街問野, 個香港人大聲叫非禮喎, 搞到個支那人呆左

實在太多唔應該啦, 香港人貴為好客之都, 唔應該咁樣對待支那人, 咁樣搞法人地以後唔會再去香港, 到時日日放1億5000隻支那人都冇用呀

2)你真係清楚反共既香港人既目標架姐..
利申:我一樣老勁點d大陸燦
---------------

沙發
 樓主| yablue 發表於 2014-11-8 23:24 | 只看該作者
Images for  香港SB 大叫" 你食屎, 我唔係中國人, 支那人!"

回復 支持 反對

樓主| yablue 發表於 2014-11-8 23:25 | 只看該作者
中國人對香港崽太好了。
回復 支持 反對

樓主| yablue 發表於 2014-11-8 23:29 | 只看該作者

1) 既然咁多支那人係香港, 本土香港人應該好好對待佢地, 例如

唔應該老點佢地, 例如佢地問路西貢街係邊, 唔應該老點佢地去西貢, 柴灣角係邊, 唔應該老點佢地去柴灣
唔應該整古佢地, 我見過有人貼'我是反共' '殺盡支那人' 等等貼紙係人地背隻, 咁樣好唔應該law

香港高登討論區

http://forum2.hkgolden.com/view. ... =4917704&page=1

-----------------------------------------------------------------------------------

早該揍死它們了
回復 支持 反對

六星貝殼精英

fred_yu_job 發表於 2014-11-10 02:52 | 只看該作者
真的無所謂。。。只有對前途絕望、心態扭曲的人,才會這樣表現。
他們已經是loser了,我們跟他們生什麼氣?
回復 支持 1 反對 0

二星貝殼精英

安良 發表於 2014-11-10 13:55 | 只看該作者
yablue 發表於 2014-11-8 23:29

唔應該老點佢地, 例如佢地問路西貢街係邊,  ...

錯!應該是叫他們先殺他們父母,祖父母,所有家人,然後自殺!
原因,很簡単,,,,不用說吧!

很吊異的是,很多反陸民的年青人他們本都是新移民的第一代,或甚至他她們都不是港產的,奇!
回復 支持 反對

樓主| yablue 發表於 2014-11-10 18:07 | 只看該作者
安良 發表於 2014-11-10 13:55
錯!應該是叫他們先殺他們父母,祖父母,所有家人,然後自殺!
原因,很簡単,,,,不用說吧!

UP, 是不是該揍港人一頓
回復 支持 反對

貝殼網友七級

大學預科(二級)

qtclm326 發表於 2014-11-12 09:50 | 只看該作者
狗咬人,但人不能咬狗.神經病人發作要理解和退避,你不能和神經病人一樣發作.呵呵,這些香港崽神經已經毛病了.別理睬就是.
回復 支持 反對

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 註冊